Johan Glans – World tour of the world 7 oktober

7

oktober

Karlstad CCC

Johan Glans – World tour of the world

I höst återvänder den mångfaldigt prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen med en ny föreställning. ”World Tour of the World” är en uppföljare till de tidigare succéerna ”World tour of Skåne” och ”World tour of Skandinavien”.

Johan Glans är en av landets populäraste och mest prisbelönta komiker. Han har bland annat utsetts till Årets manliga komiker två gånger och har varit ute på flera framgångsrika standup-turnéer. 2008 åkte han ut på en ”World Tour of Skåne” och fem år senare var det dags för ”World Tour of Skandinavien”, som spelades i hela Norden och hyllades i media.

VAR NÄR HUR?

Datum:
Lördag 7 oktober 2017

Tid:
19:30

Plats:
Karlstad CCC

Pris:
465 SEK


PARTNERS