The Legends World Class Heroes 5 november

5

november

Karlstad CCC

The Legends World Class Heroes

Sveriges populäraste nostalgiföreställning är tillbaka i Karlstad! Aldrig tidigare har vi kommit så nära porträtt av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis som i denna nya show. Inte minst detta år – då The Legends bjudit in Europas främsta Elvis-tolkare Paul Larcombe ifrån England!

Mr Larcombe är rankad #1 i Europa och placerade sig sedan i topp 10 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA.
Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi såklart Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s ”Sikta Mot Stjärnorna” och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande.

Följ med på en nostalgisk kväll med några av världens skickligaste tolkare – en show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

VAR NÄR HUR?

Datum:
Söndag 5 november 2017

Tid:
18:00

Plats:
Karlstad CCC

Pris:
405 SEK


PARTNERS