Wermland Opera: Monica Z 80 år 20 september

20

september

Karlstad CCC

Wermland Opera: Monica Z 80 år

Den 20 september 2017 skulle Monica Zetterlund ha fyllt 80 år. Vi firar med stor konsert på Karlstad CCC där Bohuslän Big Band och Wermland Operas orkester fyller scenen tillsammans med den fantastiska jazzsolisten Rigmor Gustafsson. Även Christer Nerfont kommer medverka i ett par av sångnumren.

Under konserten får vi höra ett uruppförande av en symfonisk Värmlandsouvertyr som kvällens dirigent Peter Nordahl komponerat för de två orkestrarna samt hans Svit ur filmen Monica Z. Naturligtvis bjuds det på flera klassiska Monica Zetterlundlåtar. Alla minns vi de fantastiska Trubbel, Bedårande sommarvals, En gång i Stockholm, Sakta vi går genom stan och många fler.

VAR NÄR HUR?

Datum:
Onsdag 20 september

Tid:
19:00

Plats:
Karlstad CCC

Pris:
x


PARTNERS