Musik

15 år av fantastiska konserter

Konsertverksamheten i Karlstad har, sedan invigningen av Löfbergs Arena 2001, haft en mycket stark utveckling och vi på Great event of Karlstad har haft förmånen att få vara med på denna spännande resa.

Vi har genom åren fått chansen att jobba med nästan alla de stora Svenska och många utländska artister. Elton John, Dolly Parton, Bob Dylan, Rod Stewart, Judas Priest, John Cleese, Kent, Björn Skifs, Carola, Thomas Ledin och Lars Winnerbäck är bara några av alla artister som stått på scenen i Löfbergs Arena.

De stora musikaliska TV-produktionerna Melodifestivalen och Idol har även de besökt oss på Löfbergs Arena vid ett flertal tillfällen.

I januari 2011 invigdes Karlstad CCC och även här har Great Event of Karlstad fått förtroendet att som samarbetspartner få vara med och genomföra samtliga konserter. Lisa Nilsson, Eva Dahlgren och Alcazar är bara några exempel på föreställningar som dragit fullt hus sedan invigningen.

Vi har även varit delaktiga i flera utomhuskonserter, t.ex. Gyllene Tider i Mariebergsskogen, Diggiloo samt inte minst The Island Festival på Sandgrundsudden.


PARTNERS