Skip to content
start

Great Event söker Projektledare som vill driva storartade upplevelser! 

I rollen som Projektledare har du det yttersta ansvaret för de projekt du driver och bidrar samtidigt i pitchar och presentationer för nya kunder tillsammans med säljare. Du är en självständig, förändringsbenägen och engagerad person som tar ansvar för dina egna projekt och arbetsuppgifter samt räds inte att ta kontakt med kunder och leverantörer.  
 
Du förväntas arbeta självgående, kreativt och strukturerat för att leda dina projekt från start till mål. Du är bra på att hålla deadlines, har en god förmåga att planera din tid och arbeta med projektet ur ett helikopterperspektiv. Du erbjuds en arbetsplats med stor möjlighet att påverka din egen vardag. Våra arbetstider är varierande där det ibland blir sena kvällar, ibland långa helger men alltid med mycket flexibilitet och frihet under ansvar. Vår personal uppskattar kombinationen av att jobba mycket i perioder och vara ledig mer i andra. För oss är det en självklarhet att våra medarbetare får ihop sitt livspussel, då blir det helt enkelt roligare på jobbet. 
 
Du kommer att få stort förtroende från dag ett och ansvarar för dina projekt på egen hand. Omkring dig har du ett starkt team med duktiga och erfarna kollegor som stöttar och assisterar dig. Du blir del av en platt organisation där “bästa idén vinner” och där alla bär lika stort ansvar för utveckling och genomförande. 

Arbetsuppgifter och ansvar 

 • Hantera och utveckla relationer med olika partners och leverantörer 
 • Leda intressenter, leverantörer och personal i det aktuella projektet 
 • Tillsammans med säljare delta i pitch, koncept och säljprocessen gentemot kund 
 • Ansvara för budget, planering, koordinering och uppföljning av respektive projekt 
 • Delaktig i den strategiska processen att optimera värdeerbjudandet och produktportföljen 
 • Upprätta projektplaner och säkerställa att leverans, tidplan och budget hålls 
 • Säkerställa budget och tidsplan genom hantering av intäkter, kostnader och deadlines 

Erfarenhet 

 • Erfarenhet från projektledning såväl praktiskt som teoretiskt 
 • Meriterande med erfarenhet från sälj och/eller service 
 • Vana att arbeta med flera intressenter, internt som externt, samt att strukturera processer och projekt 
 • Erfarenhet av att leda projekt från start till mål med ansvar för intäkter och kostnader 
 • Meriterande med ett eget nätverk, både kunder och leverantörer 

Kompetens 

 • Relevant akademisk utbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet 
 • Duktig i hela officepaketen 
 • God kommunikativ förmåga och räds inte att presentera för större grupper 
 • Affärsmässig med ett eget driv och vilja att utveckla sig själv såväl som verksamheten 
 • Strategisk och kreativ förmåga med ett pragmatiskt synsätt på hinder och utmaningar 
 • God ledarskapsförmåga med kompetens att leda processer, personal och leverantörer 

Personlighet 

 • Handlingskraftig 
 • Positiv och engagerad 
 • Målinriktad 
 • Strukturerad 
 • Teamplayer 

Great Event 

Vi skapar storartade upplevelser – stora som små. Vi förenar, förmedlar och arrangerar genom evenemang och event. Nu är vi på en fantastisk resa med en ny riktning. Resan innehåller tydliga mål samt en strategi som ska bära oss till nya höjder. Vi arbetar ständigt med affärsutveckling och bygger nu ett team som ska möjliggöra tillväxtresan och sjösätta de nya strategierna. Kompetens är viktigt och är något vi lägger stor vikt vid; både genom att bredda vår kompetensbas men även genom att addera mer spetskompetens.  

Vår drivkraft är stark och är det som kännetecknar vår kultur. Vi vill alltid bli bättre och att utvecklas finns i vårt DNA, du ser det på oss både som personer och som organisation. Vi älskar att testa nya grejer, ibland bara för att se om det flyger. På kontoret har vi roligt, högt i tak och positiv stämning där vi hjälper varandra i alla lägen. 

Anställningsort: Karlstad 
Omfattning: heltid, 100% 
Lön: enligt överenskommelse 
Start: 1 april eller enligt överenskommelse 
Sista ansökningsdag: 26/2 

Skicka ditt CV och personliga brev till albin@greateventofkarlstad.se  
 

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 
Vid frågor om tjänsten kontakta Albin Tyllgren, albin@greateventofkarlstad.se eller på telefon 070-399 66 55. 

Varmt välkommen med din ansökan!