Skip to content

Great Event tar upplevelser till nästa nivå på Almars gård

Great Event etablerar sig på anrika Almars Gård.

Det är en historisk gård med anor från 1287 som nu kommer att tillgodoses i utbudet bland anläggningar hos Great Event. Gårdens gastronomiska koncept lever därmed vidare med fokus på att utveckla och ta upplevelser till nästa nivå. Aktivitetsutbudet kommer fortsatt att bestå av fester, bröllop, julbord och mässor – men även utökas med konferenser, intima konsertspelningar och företagsevent. 
 

Albin Tyllgren, VD för Great Event: 

– Det är fantastiskt kul att Great Event får förtroendet att förvalta och utveckla verksamheten i gårdens festlokal, galleri och krog. För oss är verksamheten ett bra komplement i vår portfölj bland anläggningar där vi ser fram emot att få förädla och ta koncepten för mat & dryck, bröllop, evenemang och event vidare. Ofta arrangerar vi större evenemang och event på Karlstad CCC eller Löfbergs Arena, men med Almars får vi en möjlighet att skräddarsy konceptualiserade aktiviteter i en fantastisk historisk och naturnära miljö, något vi ser att våra kunder efterfrågar. Vi har nämligen hunnit tjuvstarta och har skaffat oss en god beläggningen på bröllopen för 2023, där vi just nu bara har någon helg i juni och augusti lediga, avslutar Albin. 

Almars Gård som ligger beläget norr om Karlstad är med sin historia unik i sitt slag. Bland gårdens lokaler finns bland annat festvåningen som med sina 450 kvadratmeter kan disponeras såväl till middagar som till andra typer av evenemang. Till gården hör även den vackra kroglokalen som kombinerad med galleriet möjliggör för exklusiva middagar i kombination med live-musik, dryck med mera.  

 

För bokningar eller förfrågningar, kontakta: 

Lars Stenlund på lars@projecta.se eller 

Anna Eriksson på anna@greateventofkarlstad.se. 

Du kan även besöka vår hemsida www.almars.se 

 

För ytterligare information kontakta: 

Albin Tyllgren 

VD, Great Event 

070-399 66 55 

albin@greateventofkarlstad.se