Skip to content

Beijer Hockey Games 2024 avgörs i Löfbergs Arena, Karlstad 

2023 vann Sverige hemmaturneringen inför publiken i Malmö Arena. 2024 får Karlstadpubliken chansen att se Tre Kronor gå för andra raka vinsten i Beijer Hockey Games.  

Beijer Hockey Games, vilket är Sveriges hemmaturnering i Euro Hockey Tour 2023/2024, spelas 8-11 februari. Under tre matchdagar kommer Sverige mäta krafterna med Finland, Tjeckien och Schweiz. 

– Beijer Hockey Games bjuder alltid på riktigt bra hockey, med många av Europas bästa spelare på plats. Att få ta det till Karlstad och Löfbergs Arena känns spännande och kul. Vi vet att det finns en gedigen hockeykultur i Karlstad och hela Värmland, så vi har stora förhoppningar om välbesökta matcher, säger Jesper Björck, Marknadsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.  

Beijer Byggmaterial AB ser fram emot ännu ett år med Beijer Hockey Games och att ta turneringen till en ny plats i landet.  

– Att turnera vidare i Sverige blir roligt. Alla ska få uppleva folkfesten som Beijer Hockey Games erbjuder. I februari ska vi verkligen ge allt vi har för att leverera ett event i världsklass för våra kunder och alla hockeyfans. Beijer är stolt huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet och namnsponsor till turneringen, och Beijerläktaren/Gula väggen kommer att heja fram Tre Kronor till fantastiska framgångar även denna gång, säger Elisabet Heinrich, marknadschef Beijer Byggmaterial. 

Eventbolaget Great Event är medarrangör tillsammans med Färjestad BK.   

Stefan Larsson, VD för Färjestad BK:  

– Vi är glada och stolta över att få välkomna Tre Kronor till Karlstad och bjuda regionen på internationell ishockey av högklassigt format. En extra hockeykrydda att kunna erbjuda vår hockeytrogna publik och ett väldigt fint evenemang rent besöksnäringsmässigt för Karlstad och Värmland. Kul om vi kan få en härlig inramning med välfyllda läktare till alla matcher, avlutar Stefan.  

Albin Tyllgren, VD för Great Event:  

– Det är glädjande att Löfbergs Arena och Karlstad som stad har möjlighet att attrahera internationella evenemang till staden. Svenska Ishockeyförbundet är en nationellt stor aktör där vi hoppas kunna bidra med våra styrkor kring evenemanget och dess genomförande, säger Tyllgren.  

Karlstad står som värdstad för 2024 års upplaga av Beijer Hockey Games:  

– Vi är stolta över att Karlstad står som värdstad för Beijer Hockey Games 2024. Arrangemanget stärker bilden av Karlstad som en kommun med många spännande idrottsevenemang. Hockeyintresset är stort i både Karlstad och Värmland så det känns extra kul att ge invånare och besökare möjlighet att se på förstklassig hockey, säger Anders Tallgren (S), kommunalråd i Karlstad kommun.