Skip to content

Melodifestivalen kommer till Löfbergs Arena!

När Melodifestivalturnén går av stapeln under våren 2024 finns både rutinerade Melodifestivalstäder och nyare i sammanhanget med på listan över årets värdar. Turnén inleds den 2 februari i Malmö och rullar därefter vidare till Göteborg, Växjö, Eskilstuna och Karlstad innan finalen äger rum i Stockholm, den 9 mars.

Som Sveriges största folkfest bjuder Melodifestivalen varje år både TV-tittare och besökare på plats på en fantastisk show och musikupplevelse. 2024 års upplaga väntas dessutom bli något alldeles extra, då Sverige står som arrangör av årets Eurovision Song Contest i maj – med Malmö som värdstad. I början av mars är det Karlstads tur. Mer information om biljettsläpp, priser etc. kommer snart, så håll till godo. Men upplägget ser ut så här:

Karlstad, Löfbergs Arena
Fredag 1 mars – Genrep
Lördag 2 mars – Matinégenrep
Lördag 2 mars – Deltävling 5

Missa inte chansen att uppleva Melodifestivalen på plats, i arenan. Vi vågar utlova en riktig musikfest – för hela familjen!