Skip to content

CATERING

Letar du efter catering som får folk att le i Värmland? Great Event gör det enklare än någonsin att välja och njuta av läcker catering. Oavsett var i Värmland du planerar ditt event, levererar vi direkt till dig – från Karlstad till de djupa skogarna.

Våra färdiga menyer är tillagade med kärlek och lokala råvaror för att ge din sammankomst en smak av Värmland. Vi kombinerar det bästa av säsongens smaker för att skapa rätter som passar alla tillfällen – från företagsluncher till festliga banketter.

Varför välja vår catering?

  • Färdiga Menyer: Vårt utbud av menyer ger dig valet att snabbt hitta rätt smaker för ditt event, utan krångel.
  • Leverans direkt till eventet: Vi ser till att allt kommer fram i tid och i toppskick, redo att avnjutas av dina gäster.
  • Komplett Eventservice: Catering är bara början – vi kan också hjälpa dig med planering och genomförande av hela eventet.

Med ett klick kan du utforska våra menyalternativ och hitta den perfekta matchen för ditt event i Värmland. Vi ser till att varje måltid blir lika minnesvärd som själva tillställningen.

  • Kickoff
  • Konferens
  • Kundevent
  • Julbord
  • Bröllop
  • Privatfest
  • .. Och mycket mer! 
Studentbuffé

STUDENTBUFFÉ

Letar du efter den perfekta studentbuffén i Karlstad? Vi på Great Event är stolta över att presentera årets studentbuffé, noggrant sammansatt av vårt erfarna team på Löfbergs Arena. Vår buffé innehåller ett brett urval av delikata rätter som garanterat kommer att imponera på dina gäster.

Du kan enkelt hämta upp allt hos oss när det är dags för firandet. Vill du göra din dag ännu bekvämare? Välj tilläggstjänster som utkörning direkt till festplatsen, samt möjlighet att hyra porslin och få serveringshjälp mot en extra avgift.

Vi vill att du ska kunna fokusera på det som verkligen betyder något – att fira din student. Låt oss hantera maten så att du kan spendera mer tid med att njuta av festen och umgås med familj och vänner.

Boka din studentbuffé idag och säkra en oförglömlig fest för din familjs nyutexaminerade!

BRÖLLOP

Har du ett bröllop att planera? Vi vill då tipsa om vår fantastiska bröllopsbuffé, skapad av de bästa kockarna i regionen! Buffén erbjuder ett brett utbud av utsökta rätter som kommer att förgylla er stora dag.

Allt är redo att hämtas hos oss när det är dags, men för att göra din dag ännu smidigare, erbjuder vi även tjänster som utkörning, porslin och serveringshjälp mot en extra avgift vid bokning.

Vi hoppas att vårt upplägg gör det möjligt för dig att spara värdefull tid – tid som du kan spendera på att njuta av festen, umgås med gästerna och fira kärleken!

Catering
Cateringmeny

CATERING

Planerar du en företagsfest, ett företagsevent eller något annat skoj? Då vill vi tipsa om vår cateringmeny!

Den innehåller olika upplägg att välja bland. Antingen så väljer du ett färdigt buffékoncept (tre olika) eller så kombinerar du en egen festmåltid med förrätt, varmrätt och/eller dessert.

Och vi vill givetvis att din tillställning ska bli så bra som möjligt, så vi har gjort det möjligt för dig att lägga till annat gott – så som snittar, mingeltilltugg och vickning.