Skip to content

Se dina favoritartister live!

Vi har arrangerat livekonserter och andra föreställningar i 20 år. Den erfarenheten tillsammans med tillgång till rätt lokaler och ett väl upparbetat partnernätverk gör att vi kan garantera den bästa servicen för arrangörer och den bästa upplevelsen för besökare.

ons 30 nov. 2022 19:00

CHRISTMAS NIGHT

Christmas Night bjuder som vanligt in till årets glittrigaste julkonsert, där stämningsfulla klassiker varvas med nya favoriter.

Så njut av vinternattens klarast lysande stjärnor John Lundvik, Bruno Mitsogiannis, Jessica Andersson och Linda Pritchard ackompanjerade av ett femmannaband.

Christmas Night erbjuder helt enkelt allt det bästa från en traditionell jul med mäktiga toner, stora känslor, värme och skratt. Välkommen till en kväll du sent ska glömma!

 • Åldersgräns: Inga restriktioner (rekommenderas från 13 år)
 • Föreställningslängd: ca 2h 30min, inkl. paus
 • Se hela turnéplanen och läs mer på: www.christmasnight.se
 • Rullstolsplats bokas på Scalateatern 054-190080 
 • OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE 
 • Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se 
 
Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

tor 01 dec. 2022 19:30

ALLA TIDERS ÅSA-NISSE PÅ TURNÉ

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Robin Rösehag) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen.

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden. I Knohult 2020-talet är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade föreståndaren Sonja, en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset. Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer dom hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter. I rollerna ser vi bland andra Jojje Jönsson, Annika Andersson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck För regi står Pär Nymark. Alla tiders Åsa-Nisse presenteras av 2Entertain. Längd: CA 2h30min. inkl. paus. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se

Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

fre 02 dec. 2022 19:30

O HELGA NATCHO - BJÖRN GUSTAFSSON, NIKLAS ANDERSSON, PETER APELGREN

”Lättsam underhållning i juletid!” Snart står julen för dörren igen. Vågar vi i samband med detta be Er bevittna julföreställningen ”O Helga Natcho”?

”O Helga Natcho” är så roligt du kan ha inomskärs i juletid med chapsen på och kom gärna lite glada från början. Tack på förhand! PS: Till er som bor i Göteborg och Lund, det är inte samma skit som förra gången. Åldersgräns: 18år Föreställningens längd: Ca 95 minuter. Ingen paus. Arrangör: CS Nöje, Cecilia Stenborg Mer info: www.ohelganatcho.se Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

lör 3 dec. 2022 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD | Åldersgräns: 13+

THE BOPPERS, BROLLE & NANNE GRÖNVALL - ROCK N ROLL CHRISTMAS SHOW

The Boppers, Brolle, Nanne Grönwall och Rockabilly Fabulous på gemensam julturné 2022 i succén ”The Greatest Rock’n’roll Christmas show”!

Rockkungarna The Boppers och Brolle, samt Rockabilly Fabulous följer upp förra årets succéturné med utsålda konserthus och flera extraföreställningar. Man ger sig i år ut ny på en landsomfattande turné i 20 städer och i år ansluter populära artisten Nanne Grönwall.

I år spetsar vi glöggen ordentligt för alla som vill uppleva årets rockigaste julshow med ett fantastiskt startfält; Populära The Boppers som i år firar sitt 45 årsjubileum tillsammans med Sveriges okrönte och omåttligt populära rockkung Brolle kryddat med krutpaketet Nanne Grönwall, samt tjejtrion Rockabilly Fabulous. Med detta otroliga stjärnspäckade gäng tillsammans på scenen utlovas en glittrande och sprakande julshow, med massor av rock´n roll och nostalgi för alla rockälskare. Här framförs både klassiska och nya jullåtar med Boppers karakteristiska sväng och stämsång, samt härliga sprakande shownummer från artisterna. Det bjuds naturligtvis också på ett och annat örhänge från åren som gått.

Detta fantastiska artistpaket garanterar årets svängigaste julshow! -Något utöver det vanliga, det kommer att spraka ordentligt med ett härligt gung så publiken omöjligt kan sitta still.

Keep on rockin

Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

mån 12 dec. 2022 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

NÖTKNÄPPAREN - KYIV GRAND BALLET

I december kommer Kiev Grand Ballet att presentera en av världens mest kända baletter: ”Nötknäpparen”!

Den magiska föreställningen förknippas ofta med jul och vinterlov. Det är inte bara en balett, utan också ett juläventyr som många håller kärt.

Den ursprungliga sagan skrevs av den tyska författaren E.T.A. Hoffman 1816. Nästan 50 år senare skrev den franske författaren Alexandre Dumas en ny version av Hoffmans äventyr. Dumas version gjordes till balett 1892 med Peter Tjajkovskijs vackra, medryckande musik och koreografi av Marius Petipa.

Sedan dess har ”Nötknäpparen” blivit en av världens mest kända baletter. Det fascinerande äventyret med lilla Clara, den onde muskungen och den modiga nötknäpparen tilltalar både barn och vuxna. Föreställningen spelas årligen på teater- och operascener över hela världen.

Tour Kyiv Grand Ballet presenteras av den ideella organisationen Kultur for folket för att stödja ukrainsk klassisk balettkonst och ukrainska artister som inte har möjlighet att uppträda i sitt hemland.

 • Längd: CA 1h 50min. inkl. paus.
 • Arrangör: Kultur för folket
 • Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080
 • OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE 
 • Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se 
 
Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

tors 15 dec. 2022 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

Bo Kaspers Orkester Julkonsert - I denna mörka vintertid

Nytt album. Stråkorkester. Extra allt. Nu satsar vi stort på att göra en alldeles egen, unik julkonsert. Under pandemiåren fanns tid att försöka skriva in sig i den svenska julrepertoaren.

”Får tomten komma upp och hälsa på”, ”Julens stjärna”, ”I denna mörka vintertid”.

Julkonserter har ofta sitt eget temperament. Där tid kan ges för tankar vad just dessa veckor på året betyder. Glädjen av att få träffa släkt och vänner. Eller saknaden av dom. Alla de ljus och förhoppningar som tänds för att det ska bli så bra. Och ”att far är hyfsat nykter” som vi sjunger i ”Önska dig en stilla natt”.

Det ska bli väldigt kul att åka Skandinavien runt med detta stora musiksällskap. Välkomna.

/ Bo Kaspers Orkester

 • Längd: CA 2h, ingen paus
 • Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080
 • OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE 
 • Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se 

Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

lör 14 jan. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

SNÖVIT - THE MUSICAL

Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer.

Snövit i ny tappning Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat den klassiska sagan om Snövit till en fullfartförhelafamiljen – föreställning med stor ensemble, glittrande kostymer och en fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller nykomponerad och fartfylld musik och är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen Våga följa med på ett riktigt musikaläventyr till ett skimrande sagoslott där en ondsint och egensinnig Drottningen, som innerst inne bara vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men blir alltid besegrad av den oändligt vackra styvdottern Snövit. Med hjälp av en feg Härold lurar Drottningen listigt ut Snövit i en djup och mörk skog. Snövit lyckas fly från den mesigt förrädiska Härolden och söker skydd hos 7 märkliga och påtagligt korta figurer som med sin obändiga energi försöker trösta och hjälpa Snövit på sitt alldeles egna omständliga sätt. Kommer prinsen lyckas kyssa Snövit? Kommer Drottningen bli vackrast eller får ens sagan ett lyckligt slut? Ta med hela familjen till denna fantasi- och lekfulla föreställning som redan uppskattats av över 120 000 glada familjemusikalsbesökare runt om i Svearike.

Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen För er som besökte Djungelboken The Musical och gladdes åt Baloo och hans björndöttrar blir det ett kärt återseende med den talangfulla Bob Hellberg som den vackra och men också modiga Snövit som inte låter sig ned slås av något. En riktig hjältinna på scenen helt enkelt! I rollen som Prins är vi väldigt glada att återigen kunna presentera multitalangen Yohio. Anna Norberg, rutinerad musikalveteran, skådespelerska och tillika producent för uppsättningen, spelar rollen som den überelaka drottningen som gör allt för att stoppa Snövit från att vara så där himla vacker som bara Snövit kan vara På scenen möts publiken också av 14 st. väldigt spelsugna och talangfulla musikalartister.

 • I rollerna: Yohio, Anna Norberg, Bob Hellberg m.fl.
 • Manus/Regi/Koreografi: Robert Dröse Musik: Martin Landh Producent: Anna Norberg
 • Föreställningen är två akter ca: 2:15 inkl. paus
 • Rekommenderad spelålder: 3-100 år.
 • Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080
 • OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE 
 • Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se 
 
Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

fre 03 feb. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

ANNA TERNHEIM

Anna Ternheim är singer- songwritern som gett oss låtar som To be gone, What have I done och den uppmärksammade covern på Broder Daniels hit Shoreline. Hon har gjort flera turnéer och biljetterna har ofta sålt slut. Hennes karriär fick fart 2004 då hon släppte sitt första album Somebody Outside och ett år senare vann hon pris för Bästa Nykomling i P3 Guld. Hon har sedan dess släppt flera album, vunnit två Grammisar för Bästa Kvinnliga Artist och Bästa textförfattare och fått en stor spridning utanför Sverige i bl a Tyskland, Frankrike och Spanien. Längd: ingen uppgift ännu. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

lör 11 feb. 2023 | LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

PETER PAN GÅR ÅT HELVETE

Var med när amatörgruppen Teater Thalia ska iscensätta sin största utmaning hittills; “Peter Pan” – där allt som kan gå fel, tyvärr går fel. Vi vet alla att “the show must go on” – men kommer den här teatergruppen någonsin nå Neverland innan hela scenen fullkomligt kraschar samman? Delta när dom kämpar sig igenom den mest olycksfyllda, vansinniga uppsättningen någonsin om pojken som aldrig ville bli stor.

Missa för allt i världen inte den här halsbrytande, stuntfyllda skrattfesten – med flera av landets största och roligaste stjärnor som äntligen sammanstrålar i regi och med översättning av stjärnregissören Edward af Sillén.

En hjärtevärmande katastrof med premiär på Cirkus Arena torsdagen den 19 januari. Spelas endast våren 2023.

Föreställningen är ca 2 timmar och 15 minuter lång ink. paus.

För turnéplan och biljetter www.peterpan.se.

LÖFBERGS ARENA

lör 11 feb. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

GYNNING & BERG LIVE - DEL 1

13årsgräns Längd: ca 75 minuter, ingen paus. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

lör 18 mars. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

CHANGES - THOMAS DI LEVA TOLKAR DAVID BOWIE

Thomas Di Leva fortsätter sin David Bowie-hyllning våren 2023

Thomas Di Leva fortsätter under våren sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Vi kommer uppleva David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format. ”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen med att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”. – Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva. Presenteras av Programbolaget & Monarch Music i samarbete med United Stage. Åldersgräns: 13 år i målsmans sällskap. Längd: ca 90 min, ingen paus. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

tis 04 apr. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

Räkhäst - I huvudet på Per Andersson

Per Anderssons enmansrevy ”Räkhäst” på Sverigeturné

Per Andersson har som en av Sveriges mest älskade och energiska komiker synts i TV-program som Grotesco och Parlamentet och stora scenproduktioner som Book of Mormon och ART. Sedan tidigare är det officiellt att han sätter upp sin nyskrivna enmansrevy Räkhäst på Lorensbergsteatern. Nu är det även klart att den ger sig ut på en landsomfattande turné med totalt 55 speltillfällen, med ett längre stopp på Rival i Stockholm, från december 2021 till november 2022. – Det är otroligt roligt både att äntligen få köra för större publik och att få ta Räkhäst på turné i Sverige. Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet. Räkhästen är en hyllning till fantasin. Det är mycket som är bra med vuxna grejer, men kanske tappar vi för mycket av det där härliga fantiserandet som barn har? säger Per Andersson. Längd: ca 90 min, ingen paus Åldersgräns: 13 år Arrangör: All Things Live Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

fre 14 apr. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

LASSE STEFANZ - SÅ HAR DU ALDRIG SETT DEM FÖRUT!

De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar som är dansbandsbranschens stora pris. De har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer. Men det som de gillar allra bäst och som publiken älskar, är när de får leverera sin musik och sina hits, så svetten lackar! Och det ska de få göra nu, fast på ett helt nytt sätt!

Det har nämligen äntligen blivit dags för Lasse Stefanz att åka ut på en stor Sverigeturné med sin rykande färska konsertproduktion. Och vi kan lova dig, att så här har du aldrig sett dem tidigare! Gitarrerna är stämda, bootsen är putsade, kostymerna uppblingade! Är du redo att åka med? Produceras i samarbete med 2Entertain. Premiär 16 februari 2023. Längd: ca 2 tim och 20 min, inkl paus. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

GREAT EVENT OF KARLSTAD

All underhållning är bäst LIVE!