FÖRETAGSEVENT

VÄLKOMMEN TILL GREAT EVENT - NU KÖR VI!

Här i Karlstad, hjärtat av Värmland, vet vi att ett framgångsrikt event inte bara handlar om vad du gör, utan hur du får dina gäster att känna. På Great Event brinner vi för att skräddarsy det där lilla extra, som gör ditt företagsevent till något alldeles speciellt.

Drömmer du om en företagsfest som alla pratar om? Eller en produktlansering som verkligen sticker ut? Oavsett tillfället har vi kunskapen, erfarenheten, och framför allt, passionen för att göra ditt event till en succé. Vi är inte bara eventplanerare; vi är drömmarnas arkitekter och detaljernas mästare.

Vad kan du förvänta dig av oss?

 • Personlig service: Vi är här för att lyssna. Berätta vad du drömmer om, så formar vi det till verklighet.
 • Helhetslösningar: Plats, logistik, underhållning, mat – du namnger det, vi fixar det.
 • Oöverträffad erfarenhet: Vårt team har planerat allt från intima sammankomster till storslagna galamiddagar.

Vad sägs om ett möte? Vi är bara ett samtal eller ett klick bort. Fyll i kontaktformuläret nedan för att starta resan mot ditt oförglömliga event. Låt oss tillsammans skapa något magiskt – något som får folk att prata och minnas.

Ta ditt företagsevent till nya höjder med Great Event. Vi ser fram emot att få vara en del av din nästa stora händelse!

 • Kickoff
 • Konferens
 • Kundevent
 • Julbord
 • Bröllop
 • Digitala Event
 • Privatfest
 • Gastroevent

.. Och mycket mer! 

STÄRK RELATIONER OCH ÖKA FÖRSÄLJNINGEN

Great Event har mångårig erfarenhet av att skapa och genomföra events för företag och organisationer.

Att samla, beröra och inte minst förflytta människor kräver noggranna förberedelser, smarta lösningar och ett brett kunnande utöver det vanliga. Vi tar ett helhetsgrepp och ser till att alla delar fungerar tillsammans. Alltid till 100% – i stort och smått.

Förbättrad kundlojalitet: En studie från Accenture visar att 64% av kunderna kände en starkare relation till ett företag efter en positiv varumärkesupplevelse. Att investera i företagsevent kan alltså direkt påverka kundrelationer och lojalitet.

Ökad försäljning: En rapport från Event Marketing Institute avslöjar att företag ser en genomsnittlig försäljningsökning på 20% efter framgångsrika evenemang. Ett välordnat företagsevent kan vara en kraftfull drivkraft för din försäljning.

Bättre varumärkeskännedom: Enligt en undersökning av Freeman, upplever 84% av evenemangsdeltagarna positiva känslor gentemot ett varumärke efter eventet, vilket förstärker varumärkeskännedomen betydligt.

Utmärkning från konkurrenterna: Eventbrite’s studie visar att 75% av företagsledarna anser att eventmarknadsföring är avgörande för att skilja deras varumärke från konkurrensen.

Ökat engagemang på sociala medier: Enligt Eventbrite delar 98% av evenemangsdeltagarna sina upplevelser på sociala medier, vilket markant ökar räckvidden och engagemanget på dessa plattformar.

Investering i marknadsföring: I genomsnitt spenderar företag 21% av sin marknadsbudget på interna och externa varumärkesupplevelser, vilket understryker betydelsen av event som en central del av marknadsföringsstrategier.

Investera i företagsevent inte bara bygger starkare kundrelationer och ökar försäljningen, men det förbättrar även din varumärkeskännedom och skapar värdefulla skiljaktigheter i en konkurrensutsatt marknad.

Vad gör vi?

Från intima kundevent till storslagna firanden som lanseringar och jubileer. Vi hjälper dig att skapa det perfekta arrangemanget, oavsett om det är en julfest, sommarfest, kickoff eller kickon.

Ditt mässprojekt i trygga händer med vår fullservice från monterbyggnation till slimmad logistik. Vi bistår med engagerad bemanning, ögonfångande dekor och design samt omsorgsfull projektledning.

Vare sig det gäller en frukost, stämningsfull fest, middag eller AW, levererar vi smakfull catering. Från fräscha fruktkorgar till hälsosamma barer och trivsamma personalmåltider – vi ser till att varje tugga blir en upplevelse.

Vi underlättar dina möten i Karlstad med allt från välsmakande förtäring och perfekt lokalbokning till genomtänkt planering med aktiviteter. Vi tillhandahåller proffsiga moderatorer och inspirerande föreläsare samt tar hand om bekvämt boende och resor.

Allt för ditt event, från festliga partytält till möbler och stämningsfull dekor. Vi erbjuder också smidig frakt och transport samt praktisk lagerhållning för en bekymmersfri upplevelse.

Vi leverar alltid kunskap, upplevelse och passion