Game Lounge är här!

Gamingvänner – idag är en speciell dag för oss, och vi hoppas att det blir det för er med!

I samarbete med PublicLir presenterar vi stolt vårt nya koncept Game Lounge. Tänk dig en mysig lounge där alla med en passion för gaming – oavsett nivå – kan hitta sin plats. Föreställ dig två dagar där vi bara hänger, spelar, skrattar och delar våra bästa (och värsta!) spelmoment med varandra. Det handlar inte bara om spel – utan också om samhörighet. Och kanske, bara kanske, kommer du stöta på ditt nästa favoritlag medan de gör vad de är bäst på i arenan.

Är du ny inom gaming? Fantastiskt! Eller är du kanske den där spelaren som alla vill ha i sitt lag? Här finns plats för alla! Eller är du kanske en förälder som vill lära dig mer om vad gaming faktiskt är? Vi vill att Game Lounge ska vara som en stor, varm kram för alla inom och utom gamingvärlden, där vi alla är lika viktiga i att bygga en gemenskap där vi känner oss som hemma.

Vi hoppas att du är lika förväntansfull som vi. Game Lounge är inte bara en händelse, det är början på en resa där vi alla bygger en gaming-kultur präglad av glädje, vänskap och fair play. Vi ses där!

Game Lounge pågår 16-17 december, i Löfbergs Arena.