Skip to content

Se dina favoritartister live!

Vi har arrangerat livekonserter och andra föreställningar i 20 år. Den erfarenheten tillsammans med tillgång till rätt lokaler och ett väl upparbetat partnernätverk gör att vi kan garantera den bästa servicen för arrangörer och den bästa upplevelsen för besökare.

fre 03 feb. 2023 | LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

CHAMPIONS OF ROCK

GÖR KVÄLLEN TILL EN HELHETSUPPLEVELSE! BOKA RESTAURANGBILJETT OCH NJUT AV SHOW OCH MENY.

Efter tre utsålda Sverigeturnéer med hundratusentals besökare är Champions of Rock tillbaka. Våren 2023 äntrar Peter Johansson landets största arenor och bjuder på unika tolkningar av Queens odödliga musik. På scen möter vi Peters West End kollega Jenna Lee-James som gästsolist och nytt för i år är att showen växer med en stor kör från hyllade Joyvoice.

Med över 1500 spelningar av rockmusikalen We Will Rock You i London klassas Peter som Sveriges främsta framförare av Queens låtskatt. Arenakonceptet Champions of Rock blev en storsuccé vid lansering och har sålt ut arenor och konserthus runt om i Sverige tre gånger om.

Champions of Rock är minst sagt en arenaupplevelse utöver det vanliga, där Peter Johansson
återskapar det bästa av Queen ackompanjerad av fullt band. I år växer dessutom showen med Joyvoice på scen, Sveriges största körkurskoncept, som kommer att göra Champions of Rock till något som inte tidigare skådats.

Precis som Peter är Jenna Lee-James en av West End’s starkast lysande stjärnor. Jenna har medverkat i en uppsjö musikaler och är även känd från bland annat Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, 20th Century Boy samt Street of Dreams – The Coronation Street years. Jenna har även turnerat världen runt med Hugh Jackman på hans världsturné The Greatest Showman.

Presenteras av United Stage i samarbete med PNM Music & Lundstrom Event

Insläpp: 18:30
Show: 19:30
Showlängd cirka 1,5 – 2 timmar (ingen paus)
Åldersgräns 13 år
För rullstolsplats: ticketmaster 077-170 70 70

LÖFBERGS ARENA

fre 03 feb. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

ANNA TERNHEIM

Anna Ternheim är singer- songwritern som gett oss låtar som To be gone, What have I done och den uppmärksammade covern på Broder Daniels hit Shoreline. Hon har gjort flera turnéer och biljetterna har ofta sålt slut. Hennes karriär fick fart 2004 då hon släppte sitt första album Somebody Outside och ett år senare vann hon pris för Bästa Nykomling i P3 Guld. Hon har sedan dess släppt flera album, vunnit två Grammisar för Bästa Kvinnliga Artist och Bästa textförfattare och fått en stor spridning utanför Sverige i bl a Tyskland, Frankrike och Spanien. Längd: ingen uppgift ännu. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

Scalateatern

fre & lör 10-11 feb. 2023 | LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

PETER PAN GÅR ÅT HELVETE

Var med när amatörgruppen Teater Thalia ska iscensätta sin största utmaning hittills; “Peter Pan” – där allt som kan gå fel, tyvärr går fel. Vi vet alla att “the show must go on” – men kommer den här teatergruppen någonsin nå Neverland innan hela scenen fullkomligt kraschar samman? Delta när dom kämpar sig igenom den mest olycksfyllda, vansinniga uppsättningen någonsin om pojken som aldrig ville bli stor.

Missa för allt i världen inte den här halsbrytande, stuntfyllda skrattfesten – med flera av landets största och roligaste stjärnor som äntligen sammanstrålar i regi och med översättning av stjärnregissören Edward af Sillén.

En hjärtevärmande katastrof med premiär på Cirkus Arena torsdagen den 19 januari. Spelas endast våren 2023.

Föreställningen är ca 2 timmar och 15 minuter lång ink. paus.

För turnéplan och biljetter www.peterpan.se.

LÖFBERGS ARENA

lör 11 feb. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

GYNNING & BERG LIVE - DEL 1

I början av 2023 ger sig två av Sveriges mest populära poddareoch TV-profilerut på en Sverigeturné. Live Nation i samarbete med Spotifypresenterar Gynning & Berg LIVE! Turnén innefattar 9 städer med premiär i Malmö och turnéfinal i Stockholm

Sedan 2019 har Carolina Gynning och Carina Berg delat med sig av sina liv på ett öppet och humoristiskt sätt genom podcasten Gynning & Berg –Hittar sig själva. Det är en poddfull av samtal om livets små och stora delar, med en stor dos humor och självdistans. Carolina Gynning och Carina Berg håller inte tillbaka -om något. Efter tre år bakom poddmikrofonenfår fansen nu äntligen uppleva Gynning & Berg -Live! ” Äntligen har vi fått upp modet och tummen ur arslet. Vi ska på turné. Det blir Gynning och Berg i livs levande form på scen. Vi bjuder på lika mycket babbel och visdom som i podden, men också SÅNG. Med nästan rätt toner. Och kanske dans.”, hälsar Carolina Gynning & Carina Berg.

KARLSTAD CCC

fre & lör 17-18 feb. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

KARLSTAD VIN & DELI

Nu finns äntligen biljetterna till populära vinmässan Karlstad Vin & Deli 2023 att köpa för den 17 – 18 februari på Karlstad CCC! En upplevelse att göra tillsammans är det finaste man kan få, så ta med pappa på vinmässa i vår. Köp en biljett till populära vinmässan till dig och någon du tycker om.

En upplevelse att göra tillsammans är det finaste man kan få, så ta med pappa på vinmässa i vår. Köp en biljett till populära vinmässan till dig och någon du tycker om.

Karlstad Vin & Deli är Karlstads stora vin och delikatessmässa. Här bjuder cirka 70 utställare in dig till att smaka på vad Värmland och världen har att erbjuda inom vin och delikatesser. Du får chansen att provsmaka på drycker du varit nyfiken på och möta personerna bakom drycken som kan berätta om ursprung, historia och tillverkning. Till detta har vi valt ut passande delikatesser såsom ostar, oliver, choklad, chark, praliner och mycket mer. 

KARLSTAD CCC

lör 18 mars. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

CHANGES - THOMAS DI LEVA TOLKAR DAVID BOWIE

Thomas Di Leva fortsätter sin David Bowie-hyllning våren 2023

Thomas Di Leva fortsätter under våren sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Vi kommer uppleva David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format. ”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen med att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”. – Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva. Presenteras av Programbolaget & Monarch Music i samarbete med United Stage. Åldersgräns: 13 år i målsmans sällskap. Längd: ca 90 min, ingen paus. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

tis 04 apr. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

Räkhäst - I huvudet på Per Andersson

Per Anderssons enmansrevy ”Räkhäst” på Sverigeturné

Per Andersson har som en av Sveriges mest älskade och energiska komiker synts i TV-program som Grotesco och Parlamentet och stora scenproduktioner som Book of Mormon och ART. Sedan tidigare är det officiellt att han sätter upp sin nyskrivna enmansrevy Räkhäst på Lorensbergsteatern. Nu är det även klart att den ger sig ut på en landsomfattande turné med totalt 55 speltillfällen, med ett längre stopp på Rival i Stockholm, från december 2021 till november 2022. – Det är otroligt roligt både att äntligen få köra för större publik och att få ta Räkhäst på turné i Sverige. Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet. Räkhästen är en hyllning till fantasin. Det är mycket som är bra med vuxna grejer, men kanske tappar vi för mycket av det där härliga fantiserandet som barn har? säger Per Andersson. Längd: ca 90 min, ingen paus Åldersgräns: 13 år Arrangör: All Things Live Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

fre 14 apr. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

LASSE STEFANZ - SÅ HAR DU ALDRIG SETT DEM FÖRUT!

De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar som är dansbandsbranschens stora pris. De har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer. Men det som de gillar allra bäst och som publiken älskar, är när de får leverera sin musik och sina hits, så svetten lackar! Och det ska de få göra nu, fast på ett helt nytt sätt!

Det har nämligen äntligen blivit dags för Lasse Stefanz att åka ut på en stor Sverigeturné med sin rykande färska konsertproduktion. Och vi kan lova dig, att så här har du aldrig sett dem tidigare! Gitarrerna är stämda, bootsen är putsade, kostymerna uppblingade! Är du redo att åka med? Produceras i samarbete med 2Entertain. Premiär 16 februari 2023. Längd: ca 2 tim och 20 min, inkl paus. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

lör 22 apr. 2023 | KARLSTAD CCC, KARLSTAD

MÅNS ZELMERLÖW

Första konserthusturnén någonsin för Måns Zelmerlöw 2023 Nu presenteras äntligen Måns Zelmerlöws första konserthusturné. Under mars och april 2023 kommer Måns att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför sittande publik.

”… de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turné” – Måns Innan dess ser vi Måns tillsammans med Carola under deras glittrande julturné “A Grand X-mas” som kommer besöka några av Sveriges största arenor ända fram till jul. För bara en vecka sen släppte de även tillsammans den helt nyskrivna jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”. Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4’s Så Mycket Bättre där ha n tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her” och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt. Ingen åldersgräns. Längd: ingen uppgift ännu. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se Välkommen till Karlstad CCC

KARLSTAD CCC

fre 03 nov. 2023 | LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

DARIN ARENA TOUR 2023

Darin åker ut på en stor arenaturné med elva stopp runtom i landet. 3 november kommer han till Karlstad!

Hösten 2022 har Darin varit hyperaktuell – singeln ”Satisfaction”, Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre. Hösten 2023 blir knappast lugnare, då är det dags för Darin Arena Tour 2023.

2021 gjorde Darin en akustisk höstturné, som drog fulla hus överallt. 2023 blir anslaget helt annorlunda. Darin Arena Tour 2023 blir en energisk, elektronisk och sprakande uppvisning. Äntligen får vi se en av landets största och mest älskade stjärnor live igen.

Genom åren har Darin haft sju albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify. Vilka favoritlåtar ser du mest fram emot att få höra live?

Darin Arena Tour 2023, presenteras av United Stage i samarbete med FKP Scorpio

  • Åldersgräns: 13 år
  • Konsertstart: TBD
  • Insläppstid sittplatser & Golden Star 18:00
  • Insläppstid för Locker Room och Chefs Table 2 ½ timme innan konsertstart
  • Gäster i The Locker Room och Chefs Table går in via FBK Center

LÖFBERGS ARENA

GREAT EVENT OF KARLSTAD

All underhållning är bäst LIVE!