Skip to content

LOKALER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

ARENOR & EVENTLOKALER I KARLSTAD

På Great Event erbjuder vi ett brett urval av lokaler och arenor i Karlstad, perfekta för allt från intima akustiska spelningar till stora arenakonserter. Våra lokaler har kapaciteter som varierar mellan 200 och 6500 personer, vilket gör det möjligt för oss att anpassa oss till såväl små som stora sällskap och garantera en unik upplevelse för varje evenemang.

Möten & konferenser

Vi samarbetar nära med anläggningarna i Karlstad för att hantera allt från bokning och logistik till skräddarsydda koncept. Oavsett om det gäller möten, föreläsningar eller konferenser, har vi expertisen och resurserna för att arrangera och koordinera evenemang som uppfyller era högsta förväntningar.

Scen, teknik och festlokaler

Vår djupa kunskap om och goda relationer med lokala anläggningar möjliggör för oss att anpassa varje aspekt av evenemangsplaceringen efter era specifika behov. Oavsett om ni behöver en scen med fullständig tekniksupport, en festlokal för en speciell tillställning eller en arena för ett större event, täcker vi alla behov för att skapa en minnesvärd upplevelse.

Kontakta oss idag för att utforska vårt utbud av arenor och lokaler i Karlstad och låt oss hjälpa er att förverkliga ert nästa evenemang!

LÖFBERGS ARENA

Välkommen till Löfbergs Arena – Karlstads centrum för toppklassiga evenemang!

Löfbergs Arena, belägen mitt i Karlstads pulserande hjärta, är den ultimata destinationen för alla typer av evenemang. Med kapacitet att rymma storskaliga konserter, dynamiska sportevenemang, och professionella företagsevent, erbjuder vår arena en mängd anpassningsbara utrymmen. Välj mellan den rymliga huvudarenan, våra exklusiva lounger eller funktionella konferensrum för att skapa den perfekta miljön för din tillställning.

Vårt team av eventexperter är tillgängliga för att assistera med allt från grundlig planering och detaljerad logistik till förstklassig catering och underhållning. Vi skapar skräddarsydda lösningar som passar varje budget och behov, så att ditt evenemang, stort som smått, blir en oförglömlig upplevelse.

Löfbergs Arena är också stolt hemvist för Färjestad BK, en av Sveriges främsta ishockeyklubbar. Utnyttja möjligheten att kombinera ditt event med en spännande ishockeymatch och ge dina gäster en unik och minnesvärd upplevelse.

Oavsett omständigheterna kan du lita på att ditt evenemang på Löfbergs Arena blir en framgång. Kontakta oss idag för att börja planera ditt nästa stora event i hjärtat av Karlstad!

ALMARS

Välkommen till Almars Gård – Din idylliska evenemangsdestination i Värmland

Almars Gård erbjuder en perfekt kombination av lugn och charm, vilket gör den till den idealiska platsen för att arrangera företagsevenemang, privata fester och romantiska bröllop i Värmland. Vår pittoreska gård är omgiven av naturens ro och erbjuder en rad anpassningsbara lokaler, från vår rustika lada till charmiga mingelområden.

Varje utrymme på gården är designat för att skapa en varm och välkomnande atmosfär där dina gäster kan känna sig avslappnade och njuta av festligheterna. Vårt erfarna team av eventplanerare och cateringpersonal är dedikerade till att försäkra att varje detalj är felfri, vilket garanterar att ditt evenemang blir precis så där magiskt som du föreställt dig.

Vi är stolta över att samarbeta med Löfbergs för att erbjuda förstklassiga mat- och dryckesalternativ som kompletterar varje tillfälle. Oavsett om du önskar en traditionell sit-down middag eller en mer avslappnad buffé, kommer våra matupplevelser att imponera och glädja.

Om du söker en plats som kombinerar naturlig skönhet med en intim och personlig känsla, är Almars Gård det självklara valet för ditt nästa evenemang i Värmland. Boka din visning idag och börja planera ett evenemang som dina gäster kommer att minnas i åratal!

KARLSTAD CCC

Välkommen till Karlstad CCC – Din Premiärdestination för Konferenser

Karlstad CCC är inte bara en konferensanläggning; det är en upplevelse. Beläget i hjärtat av Karlstad, erbjuder vår toppmoderna byggnad med panoramautsikt över älven en stimulerande miljö som är perfekt för att både inspirera och imponera.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av konferens- och möteslokaler, från intimt designade mötesrum till imponerande stora salar. Alla våra lokaler är utrustade med den senaste tekniken och alla bekvämligheter som krävs för att garantera en smidig och effektiv konferensupplevelse.

På Karlstad CCC går arbete och nöje hand i hand. När arbetsdagen är över, utforska vår högklassiga restaurang, ta det lugnt i loungen eller andas in den friska luften på vår brygga. För de som söker en mer omfattande upplevelse, varför inte överväga att anordna en mässa? Och när kvällen kommer, står vårt team redo att leverera förstklassig underhållning för att avsluta din dag med en fest att minnas.

Karlstad CCC är den ultimata platsen för de som söker en kombination av professionell effektivitet och avkopplande lyx. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan förvandla ditt nästa evenemang till en sensation.