ARENAKONSERT, KONSERTHUSFÖRESTÄLLNING, FÖRETAGSEVENT
ELLER sport – ALL UNDERHÅLLNING
ÄR BÄST LIVE

Vi driver några av Sveriges främsta arenor och älskar oförglömliga liveupplevelser! Varje år besöker mer än 3 hundratusen människor våra arenor genom de idrotts- och underhållningsevenemang som arrangeras via oss.

 

ARENOR AV HÖGSTA KLASS​

Vi erbjuder lokaler och arenor, stora som små, med kapaciteter på alltifrån 200 – 6500 personer. Intim, akustisk spelning eller arenakonsert – det spelar ingen roll – vi hjälper er att hitta lokalen för ert evenemang. 

Oavsett om ni är ett litet eller stort sällskap kan vi hjälpa er att skapa en unik upplevelse!

Möten & Konferenser

Vi har kontakt med anläggningarna i Karlstad och sköter bokning, logistik och koncept. Möten, föreläsningar eller konferenser är exempel på aktiviteter som vi ofta arrangerar.

Scen, teknik, arena, festlokal

Genom våra goda relationer med anläggningarna anpassar vi placering för ert event efter era behov. Vi täcker alla behov för att skapa minnesvärda upplevelser.

LÖFBERGS ARENA

Välkommen till Löfbergs Arena – den ultimata platsen för ditt nästa evenemang! 

Vår moderna arena är belägen i hjärtat av Karlstad och kan rymma allt från stora konserter och sportevenemang till företagsevent och andra tillställningar. Vi har en rad olika utrymmen att välja mellan, inklusive vår stora arena, lounger och konferensrum, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy din tillställning efter dina behov och önskemål.

Vårt erfarna team står redo att hjälpa dig med allt från planering och logistik till mat, dryck och underhållning. Vi kan erbjuda skräddarsydda paket som passar alla budgetar och smaker, så oavsett om du planerar en stor konsert eller en intim middag, kan vi ta hand om allt.

Vår arena är också hem till den populära ishockeyklubben Färjestad BK, så varför inte överraska dina gäster med en spännande match? Oavsett vad du väljer, kan du vara säker på att din tillställning kommer att vara en succé på Löfbergs Arena.

ALMARS

Välkommen till Almars Gård – den perfekta platsen för ditt nästa evenemang med en intim och personlig känsla! 

Gården erbjuder en lugn och avkopplande miljö som är perfekt för företagsevenemang, privata fester och bröllop.

Vår gård har flera vackra utrymmen att välja mellan, inklusive vår charmiga lokal inne i ladan och en ett härligt mingelområde, som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Och med vår erfarna och professionella personal på plats kan du vara säker på att allt kommer att gå smidigt och enkelt.

Vi erbjuder också en rad olika mat- och dryckesalternativ. Vi arbetar med mat och dryck från Löfbergs arena för att säkerställa högsta kvalitet på maten för ditt sällskap.

Så om du letar efter en plats med en intim och personlig känsla för ditt nästa evenemang, då är Almars Gård rätt val för dig. 

KARLSTAD CCC

Välkommen till Karlstad CCC – den ultimata platsen för att lyxa till din nästa konferens!

Beläget i en fräsch och modern byggnad med en fantastisk utsikt över älven, erbjuder vår anläggning en unik och inspirerande miljö för att skapa en minnesvärd upplevelse.

Vi har ett brett utbud av konferenslokaler att välja mellan, från mindre mötesrum till stora salar, så att du kan anpassa ditt evenemang efter dina specifika behov och önskemål. Våra lokaler är också utrustade med modern teknik och bekvämligheter för att säkerställa en smidig och produktiv upplevelse.

Men det handlar inte bara om arbete! På Karlstad CCC kan du också njuta av god mat från vår restaurang, hänga med ditt sällskap i vårt loungområde eller ta en paus på bryggan och njuta av den fantastiska utsikten. Eller varför inte skapa en mässa? Och om du vill avsluta kvällen med stil, kan vi också ordna med underhållning för en oförglömlig festupplevelse.

Så om du letar efter en plats som kombinerar professionellt arbete med avkoppling och fest, då är Karlstad CCC rätt val för dig.