Skip to content

ARENAKONSERT, KONSERTHUSFÖRESTÄLLNING
ELLER sport – ALL UNDERHÅLLNING
ÄR BÄST LIVE

Vi driver några av Sveriges främsta arenor och älskar oförglömliga liveupplevelser! Varje år besöker mer än 3 hundratusen människor våra arenor genom de idrotts- och underhållningsevenemang som arrangeras via oss.

 

LIVEKONSERTER, SERVICE OCH UPPLEVELSER

I våra arenor presenterar vi på några av Sveriges mest folkkära artister och band där vi erbjuder förstklassiga evenemang av alla dess slag. Upplevelsen hos oss är fylld med spänning och magi i kontrasterna av fest och storslagna shownummer.

Great Event har arrangerat konserter och andra evenemang i över 20 år. Vi är nöjesarrangörer, festivalarrangörer, producenter och mycket mer inom upplevelseindustrin. Möten som skapar relationer och bygger broar genom show, konsert, festival, mässa, dinnershow och välkända artister är något vi brinner för.

Tillsammans vi skapar upplevelser och ögonblick som sent kommer att glömmas.

— Konsert

— Sportevent

— Festival

— Dinnershow

ARENOR AV HÖGSTA KLASS

Vi erbjuder lokaler och arenor, stora som små, med kapaciteter på alltifrån 200 – 6500 personer. Intim, akustisk spelning eller arenakonsert – det spelar ingen roll – vi hjälper er att hitta lokalen för ert evenemang.

Möten & Konferenser

Vi har kontakt med anläggningarna i Karlstad och sköter bokning, logistik och koncept. Möten, föreläsningar eller konferenser är exempel på aktiviteter som vi ofta arrangerar.

Scen, teknik, arena, festlokal

Genom våra goda relationer med anläggningarna anpassar vi placering för ert event efter era behov. Vi täcker alla behov för att skapa minnesvärda upplevelser.

GREAT EVENT OF KARLSTAD

All underhållning är bäst LIVE!