Skip to content

ARENAKONSERT, KONSERTHUSFÖRESTÄLLNING
ELLER TEATER – ALL UNDERHÅLLNING
ÄR BÄST LIVE

Vi har arrangerat livekonserter och andra föreställningar i 20 år. Den erfarenheten tillsammans med tillgång till rätt lokaler och ett väl upparbetat partnernätverk gör att vi kan garantera den bästa servicen för arrangörer och den bästa upplevelsen för besökare.

Molly Sanden livekonserter

19.30, 11 FEBRUARI 2022

LIVEKONSERTER MED MOLLY SANDÉN

Molly Sandén har haft en fantastisk start på året med en internationell Oscar-succé och det hyllade albumet ”DOM SKA VETA”. Våren 2022 åker Molly på karriärens mest omfattande turné med livekonserter: ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”. 

Turnén startar på Scandinavium i Göteborg och följs sedan av tolv stopp på landets absolut största arenor, där hon fredagen 11 februari intar Löfbergs Arena i Karlstad.

Molly följde upp Oscarframgångarna med att i början av maj släppa sitt tredje album på svenska: ”DOM SKA VETA” (MILKSHAKE/Sony Music). Ett album på elva spår med tidigare släppta låtar som ”Jag mår bra nu”, ”Kärlek slutar alltid med bråk” och ”Nån annan nu”. Albumet har fått ett fantastiskt mottagande med hyllningar från bland annat DI Weekend, Dagens Nyheter och Aftonbladet.

”Nu har Molly Sandén full koll” – Jan Gradvall (DI Weekend).

”2021 tillhör Molly Sandén toppskiktet av en ny generation svenska popstjärnor” – Sara Martinsson (DN).

”Nu har Molly Sandén verkligen hittat hem” – Per Magnusson (Aftonbladet).

Med över 300 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser (Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken (för årets live) och Årets Pop på P3 Guld) är Molly Sandén utan tvekan en av Sveriges största artister och låtskrivare.

Boka dina biljetter nu på unitedstage.se

På ståplats / parkett gäller 13-års åldersgräns. Sittplatser har fri ålder.

OBS! Under 13 år endast i målsmans sällskap och krav på hörselkåpor.

LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

Helene Sjoholm livekonserter

19.00, 20 NOVEMBER 2021

LIVEKONSERTER MED HELENE SJÖHOLM

Under 25 år av framgångar på scen och skiva, samt i tv, film och i radio, har Helen aldrig gjort ett soloalbum med nyskrivet material. Den 25 september i fjol släpptes det efterlängtade albumet ”En ny tid” som kom att älskas av fansen. 

Nu ska Helen äntligen ut och möta publiken på en Sverigeturné! Under hösten 2021 belönas 17 städer med konserter, där Karlstad CCC får finbesök den 20 november. Boka dina biljetter redan nu via blixten.se/helen-sjoholm

”Efter att ha snickrat ihop plattan ”En ny tid under våren 2020, coronasäkert med musikanter som skickade in filer eller kom in var och en för sig till studion, har jag längtat SÅ efter att få blåsa in ”liveluften” i de här nya låtarna. Det är mycket man längtar efter… Publikens sorl, förväntan, den gemensamma upplevelsen och musicerandet på plats – långt bort från Teams och Zoom. Här och nu-känslan. Jag ser fram emot att hitta en skön blandning av låtar; de nya med de ’gamla’ och kanske även något otippat. Att äntligen få åka ut med det här bandet och möta publiken blir en FEST!”, hälsar Helen.

Helen Sjöholm fick sitt stora genombrott som Kristina i musikalen ”Kristina från Duvemåla” 1995. Under sin karriär har hon bland annat belönats med det prestigefyllda teaterpriset Guldmasken två gånger, hon har tilldelats Thalia-statyetten för sin roll som Kristina och 2018 tilldelades hon den kungliga medaljen Litteris et Artibus för framstående konstnärliga insatser som sångerska och skådespelerska. I höstas släppte hon sitt första soloalbum med nyskriven musik och medverkade även i tv-succén ’Så mycket bättre’.

”En ny tid”, som producerats av Andreas Dahlbäck, är ett mycket personligt album där Helens eget avtryck märks tydligt och som rymmer specialskrivet samt handplockat material. Paulina Palmgren och Jonatan Järpehag har bidragit med flest låtar. Bland övriga låtskrivare märks bland andra Anna Ternheim och Andreas Mattsson. En låttext är baserad på en krönika (!) av Linda Skugge. Soundmässigt går det att associera till singer-songwriters, vare sig de var verksamma i Kalifornien på 70-talet eller finns i Stockholm i dag, och rötter i den svenska visan.

Det är med albumet ”En ny tid” i bagaget, blandat med gamla och stora hits, som Helen, tillsammans med ett sexmannaband, beger sig ut på en turné i höst. Turnén har premiär i Halmstads Teater den 2 oktober. 

Helen Sjöholm
Andreas Dahlbäck – Slagverk
Rickard Nilsson – Piano
Jerker Odelholm – Bas
Ola Gustavsson – Gitarr
Lovisa Samuelsson – Cello, m.m.
Erik Arvinder – Violin, m.m.

Köp dina biljetter via blixten.se/helen-sjoholm

KARLSTAD CCC

trazan och banarne livekonserter

14.00 & 17.30, 13 NOVEMBER 2021

TRAZAN OCH BANARNE

Den folkkära och roliga duon TRAZAN OCH BANARNE är tillbaka på scen, när det klassiska tv-programmet nu blivit en kul och lärorik familjemusikal! Lasse Åberg fyller 80 år samtidigt som hans band, Electric Banana Band med Janne Schaffer som låtskrivare och gitarrist, firar 40 år.

Dessa jubileer firas med den Sverigeturnerande musikalen ”Trazan & Banarne – Banankontakt”. En efterlängtad föreställning som innehåller mycket humor, nostalgi och musik. 

På scenen förvaltar nya duon Nassim Al Fakir och Christian Åkesson Lasse Åbergs och Klasse Möllbergs fantastiska arv med humor och finess. Christian Åkesson som spelar Trazan känns igen från humorprogrammen “Mumbo Jumbo” och ”Partaj”, medan barnens favorit, apan Banarne, spelas av Nassim Al Fakir som bland annat lett ”Bolibompa” och ”Bäst i test”. Showens nya karaktärer, den ondskefulla och listiga Fröken Öken spelas av Charlott Strandberg, och hennes följeslagare, den ständigt föränderlige och oberäknelige Herr Kameleont, görs av Christopher Wollter.

Föreställningen är 2 timmar och 20 minuter lång.

 

KARLSTAD CCC

svensingvars livekonserter

19.30, 17, 18 & 19 DECEMBER 2021

SVEN INGVARS

Sven Ingvars är en svensk känd musikgrupp som bildades 1956 av Sven Svärd, Ingvar Karlsson och Sven-Erik Magnusson. Bandet har gjort sig ett namn genom att ha kombinerat pop och rock med influenser av folkvisor. 

Under sina år har bandet utökats med två medlemmar, Rune Bergman och Sven- Olof Petersson. De har även legat på listan över artister med flest melodier på Svensktoppen. 

År 2017 gick Sven-Erik Magnusson bort men lever kvar i bandet genom hans son Oscar Magnusson som har tagit över platsen vid mikrofonen.

Bevittna en inte så liten bit av värmländsk musikhistoria i Löfbergs Arena, där Sven Ingvars den 17, 18 och 19 december ger tre livekonserter i sin allra senaste upplaga. 

LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

GREAT EVENT OF KARLSTAD

All underhållning är bäst LIVE!

LIVEKONSERTER, SERVICE OCH UPPLEVELSER

Vi har arrangerat konserter och andra föreställningar i 20 år. Den erfarenheten tillsammans med tillgång till rätt lokaler och ett väl upparbetat partnernätverk gör att vi kan garantera den bästa servicen för arrangörer och den bästa upplevelsen för besökare.