Skip to content

GOLDEN STAR

I paketet ingår show från restaurangen och middag i Golden Star!

Upplev gastronomi av toppklass i kombination med en otrolig show. Vi erbjuder en tvårättersmeny med valfri förrätt och varmrätt. Njut av middagen och trevligt sällskap – samtidigt som du får ta del av en fantastisk föreställning. Här behöver du inte kompromissa på underhållningen och smakupplevelsen. En unik möjlighet att kombinera det bästa av två världar. Välkommen till oss på Golden Star!

LÖFBERGS ARENA

BILJETT

Upplev Sveriges största- och mest glittrande musikfest på plats!

Den 1-2 mars stannar turnén till i Karlstad för att bjuda på sin femte- och sista deltävling i Löfbergs Arena, innan den rullar vidare mot finalen i Stockholm. Deltävlingen ersätter Andra Chansen och är ny för i år – vilket gör det hela ännu mer spännande!

Vi är övertygade om att det kommer bjudas på fantastiska upplevelser – där vi får chansen att skapa oförglömliga minnen tillsammans – då Melodifestivalen är i en klass för sig! Årets upplaga förväntas dessutom bli något alldeles extra, då Sverige står som arrangör av Eurovision Song Contest i maj.

Så plocka fram paljetterna ur garderoben, samla gänget och kom till arenan för att uppleva alltsammans på plats och skapa gemensamma minnen! Vi ser fram emot att träffa dig i ballonghavet.

LÖFBERGS ARENA