Skip to content

EVENEMANG KRÄVER PASSION OCH ENGAGEMANG

Alla evenemang har sitt eget manér. Konserter, direktsända tv-sändningar eller en tredagars jättekonferens – vi har gjort det och vill göra det igen.

VI SKAPAR STORARTADE ÖGONBLICK ATT MINNAS

Vi har erfarenhet av att skapa och genomföra evenemang – alltid med 100% passion!

Vi erbjuder långvarig erfarenhet av att skapa och genomföra evenemang med smarta lösningar och högt engagemang.

Att samordna alla delar av ett evenemang kräver noggranna förberedelser och ett helhetsgrepp för att förflytta och beröra människor. Oavsett om det är stora eller små arrangemang ser vi till att allt fungerar tillsammans, alltid till 100%.

ARENOR

Vi har arenor för olika tillfällen. Läs mer och se vilken plats som skulle kunna passa just ditt evenemang. Har du andra önskemål eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

Vår moderna arena är belägen i hjärtat av Karlstad och kan rymma allt från stora konserter och sportevenemang till företagsevent och andra tillställningar. Vi har en rad olika utrymmen att välja mellan, inklusive vår stora arena, lounger och konferensrum, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy din tillställning efter dina behov och önskemål.

Beläget i en fräsch och modern byggnad med en fantastisk utsikt över älven, erbjuder vår anläggning en unik och inspirerande miljö för att skapa en minnesvärd upplevelse. Vi har ett brett utbud av konferenslokaler att välja mellan, från mindre mötesrum till stora salar.

Almars erbjuder en lugn och avkopplande miljö som är perfekt för intimare konserter eller andra tillställningar. Gården har flera vackra utrymmen att välja mellan, inklusive vår charmiga lokal inne i ladan och en ett härligt mingelområde.

SERVICE

Vi hjälper dig med alla bitar för att göra ditt evenemang storslaget! Vi erbjuder en helhetslösning för dig som arrangör och ser till att ta ditt evenemang från start till mål. Evenemang kräver passion och engagemang – Och det har vi!

Tillsammans kan vi planera och designa en strategi som effektivt kommunicerar det ni vill förmedla. Ibland kan det vara enkelt, medan andra gånger kräver det kreativa idéer, perspektiv, tekniska lösningar och stimulerande innehåll och aktiviteter. Det är alltid viktigt att ha en fokuserad plan med relevans för att skapa starka och effektfulla upplevelser. Med våra exponeringsytor når vi tusentals människor genom lokala samarbeten och exponeringsytor. 

Vårt erfarna team ser till att allt går smidigt och håller högsta kvalitet på plats, vilket gör att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Vi hjälper till att planera och samordna alla tekniska och praktiska aspekter av ert evenemang, från ljud och ljus till scenografi och logistik. Vi ansvarar för att säkerställa att allt fungerar sömlöst på evenemanget och att leverera en högkvalitativ och minnesvärd upplevelse för gästerna.

Evenemangssäkerhet är en viktig del av att planera och genomföra alla typer av evenemang, från mindre konserter och företagsfester till stora offentliga evenemang som festivaler och arenakonserter. Det innebär att identifiera och hantera potentiella risker och hot som kan påverka deltagarnas säkerhet och välbefinnande. Vi skapar en trygg och säker miljö för alla gäster genom att implementera använda säkerhetsåtgärder, utbilda personalen och ha en tydlig plan för krissituationer. 

Vi erbjuder smidig digital försäljning och marknadsföring av biljetter. Fokusera på att skapa ett fantastiskt evenemang medan vi tar hand om försäljning och marknadsföring av dina biljetter. Vi erbjuder anpassade lösningar för alla typer av evenemang. Givetvis erbjuder vi statistik, rapportering och dynamisk prissättning så att du alltid har full koll på försäljningen och får det bästa möjliga ekonomiska avtrycket. Låt oss hjälpa dig att ta ditt evenemang till nästa nivå!