CASE

Här kan du kan utforska våra tidigare evenemang och se vad vi har åstadkommit. Vi är stolta över att ha arrangerat en mängd olika evenemang som har engagerat och inspirerat människor. 

Vi tror på att skapa minnesvärda upplevelser som berikar livet och ger människor möjlighet att upptäcka nya saker. Därför har vi arrangerat en rad olika evenemang som sträcker sig från upplevelser och musikfestivaler till sportevenemang och företagsevent.

BILDGALLERI

HOTSPOT

Vilken kväll! Great Event var med och arrangerade den minnesvärda HotSpot-banketten den 15 februari 2023 tillsammans med projektledargruppen på Karlstads universitet.

Med uppdragna portar vid 18-tiden välkomnade vi alla mässutställare och medverkande på mässan. Kvällen började med en härlig fördrink i Löfbergs Arenas fantastiska hallar, följt av en utsökt middag och fantastisk underhållning i bankettsalen som vi hade byggt upp i entrehallen.

Sebastian Rydgren bjöd på en imponerande musikalisk upplevelse, medan Erika Hellekant-Rowe guidade oss genom kvällen som konferencier. Och självklart lämnade vi ingen hungrig – gästerna kunde njuta av det goda hela kvällen.

CARBAGE RUN

Carbage Run är den ultimata 5-dagars Roadtripen genom Europa i en gammal skrothög!

The Carbage Run handlar inte om hög fart – bara äventyr, kreativitet och att ha kul! Och det är lättare än man tror….

Den 5-6 februari stannade närmare 1 300 personer från Europa i Karlstad och Löfbergs Arena för att inta god mat i The Locker Room i kombination med DJ som förgyllde kvällen. Sedan var det dags att ta sig vidare mot norska gränsen.

Great Event tillsammans med Löfbergs Arena stod som lokal arrangör och inspirerades av möjligheten att ta emot drygt tusen människor på två dygn till Karlstad, något som trots allt inte händer varje dag.

Carbage run grundades 2009 i Holland och har sen växt och blivit ett mycket större evenemang, numera med 4 olika versioner. Ca. 1.500 bilar med 4.000 personer deltar varje år i det Holländska Carbage run. Deras evenemang är slutsålda på rekordtid, och väntelistorna är långa. Nu fick alltså Karlstad möjligheten att välkomna dem hit som en del av deras resa och det blev en otroligt uppskattad upplevelse!

VIN & DELI

Vilken fantastisk upplevelse! Karlstads Vin & Deli-mässan på Karlstad CCC gick av stapeln 17 februari.Under två dagar samlades cirka 70 otroliga utställare och bjöd på en riktig smakfest med viner och delikatesser från hela världen. 

Värmlänningarna fick chansen att smaka på många spännande drycker och möta de passionerade människor bakom drycken och maten. Det fanns ostar, oliver, choklad, chark, praliner och mycket mer som passade perfekt till dryckerna. Det var så roligt att se att mässan var så uppskattad och att så många deltog. 

Karlstads Vin & Deli-mässa blev en uppskattad smakupplevelse när cirka 70 utställare samlades på Karlstad CCC den 17 februari. Besökarna bjöds på en spännande mix av vin och delikatesser under två dagar.

Mässan erbjöd en mängd olika produkter, allt från ostar, oliver, choklad, chark och praliner som perfekt matchade de olika vinerna. Besökarna hade möjlighet att prova på en mängd olika smaker och samtidigt lära känna passionerade producenter och leverantörer bakom produkterna.

Karlstads Vin & Deli-mässa blev en stor succé som uppskattades av både besökare och utställare. Evenemanget visade verkligen upp bredden av kvalitativa produkter som finns tillgängliga och var en riktig smakfest för alla besökare.

Det är en glädjande nyhet att så många människor uppskattade mässan och förhoppningsvis kommer Karlstads Vin & Deli-mässa att fortsätta att vara en återkommande händelse i framtiden

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VETA MER?