Skip to content

Carbage Run stannar i Karlstad

Carbage Run är den ultimata 5-dagars Roadtripen genom Europa i en gammal skrothög!
The Carbage Run handlar inte om hög fart – bara äventyr, kreativitet och att ha kul! Och det är lättare än man tror….

Har du alltid drömt om att delta i The Gumball Rally? Men inte (än så länge) varit ägaren av en Lamborghini eller Ferrari? Skit i lyxbilsparandet för nu kommer The Carbage run till Karlstad! Den 5-6 februari stannar närmare 1 300 personer från Europa i Karlstad och Löfbergs Arena för att inta god mat i The Locker Room och sedan ta sig vidare mot norska gränsen.

Varje kväll samlas alla teams för trevligt häng och snack om utmaningarna, bilar, racet och dagen som gick. Nya vänskaper bildas och en gemenskap uppstår där hjälp alltid finns nära tills hands. I The Locker Room på Löfbergs Arena erbjuds åkarna god mat från en anpassad nivå i kombination med DJ som förgyller kvällen. Great Event tillsammans med Löfbergs Arena står som lokal arrangör och inspireras av möjligheten att ta emot drygt tusen människor på två dygn till Karlstad, något som trots allt inte händer varje dag.

Carbage run grundades 2009 i Holland och har sen växt och blivit ett mycket större evenemang, numera med 4 olika versioner. Ca. 1.500 bilar med 4.000 personer deltar varje år i det Holländska Carbage run. Deras evenemang är slutsålda på rekordtid, och väntelistorna är långa. Nu är det alltså i Karlstad.