Skip to content

Lär känna vår nya projektledare Johan Eriksson

Johan Eriksson började jobba hos oss i början av april, vilket vi är mycket glada för! Han är en frisk fläkt med mycket kreativitet och ”spring i benen” vilket vi på Great Event givetvis ger tummen upp för. Johan är 28 år gammal och bor i vårt soliga Karlstad. Han har tidigare arbetat inom hotell- och konferensbranschen i Karlstad samt varit reseledare på fem olika destinationer. Innan sin anställning på Great Event arbetade Johan som säljare och biträdande butikschef inom optikbranschen.

Vi ställde några frågor till Johan för att ni ska få lära känna honom lite bättre – Häng med!

1. Vad ser du mest fram emot med din roll som projektledare?  
Möten med människor. Vara en del av den kreativa processen i starten gällande planering av konferens, event och mässor samt att sedan utveckla detta med kunden där vi tillsammans levererar en upplevelse som skapar en ”wow” effekt. 

2. Vad är ditt drömevenemang att genomföra?
En spelning med Bruce Springsteen i Löfbergs Arena. Då sätter vi Karlstad på kartan!

3. Har du några tips för hur man skapar en riktigt bra sommarfest för sina anställda?
Tänk utanför boxen, använda alla kreativa sinnen för att skapa den bästa sommarfesten. Ett tips är att inkludera flera anställda från olika avdelningar, då ökar den kreativa processen och man utvecklar en spännande fest tillsammans. Annars finns såklart vi på Great Event tillhands.

4. När du inte jobbar – vad gör du helst då?
Jag har ett stort intresse för resor och varit i 41 länder, reser gärna på semester till Parga i Grekland eller Rossö i Bohuslän. Umgås gärna med vänner över en trevlig middag, gillar att träna och vara ute i skog och mark – springer Stockholm Maraton den 3 juni nu i år. Vilket blir en härlig utmaning!

5. Om du fick byta liv med en person för en dag – vem skulle det vara? 
Jag skulle vilja byta liv med vår kung, det vore ändå lite häftigt att få vara ”kung för en dag”

Vill du komma i kontakt med Johan?
Kontakta honom här!