Skip to content

GREAT EVENT OF KARLSTAD
ÄLSKAR SPORT!

Genom åren har vi varit delaktiga i massor av stora sportevent: Boxning, FMX-Cross, Curling-EM, Boule-SM och NHL Challenge med Detroit Red Wings är några exempel.

18.00, 2 OKTOBER, 2021

HOCKEY

Lördagen den 2 oktober spelar Färjestad hemmamatch mot Leksand. Det kan verka avlägset men det går fortare än man kan tro så vänta inte, boka ditt serie- eller säsongskort på knappen nedan. 

LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

19.00, 12 OKTOBER 2021

HOCKEY

Tisdagen den 12 oktober spelar Färjestad hemmamatch mot Djurgården. Det kan verka avlägset men det går fortare än man kan tro så vänta inte, boka ditt serie- eller säsongskort på knappen nedan. 

LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

19.00, 14 OKTOBER 2021

HOCKEY

Torsdagen den 14 oktober spelar Färjestad hemmamatch mot Oskarshamn. Det kan verka avlägset men det går fortare än man kan tro så vänta inte, boka ditt serie- eller säsongskort på knappen nedan. 

LÖFBERGS ARENA, KARLSTAD

SPORTEVENT MED GREAT EVENT OF KARLSTAD

All underhållning är bäst LIVE!

SPORTEVENT I ALLA FORMER

Sporten i vårt DNA ligger oss givetvis varmt om hjärtat, såväl bredd som elit. Vi har god kännedom om alla anläggningar i Karlstadsområdet som kan tänkas efterfrågas för sportevent och kan guida en besökande arrangör till de rätta kontakterna, vare sig det gäller myndigheter eller andra parter som är nödvändiga för ett lyckat genomförande.